OSTO- JA TOIMITUSEHDOT

Hyyli

Alamikkeläntie 44

90630 Oulu

info@hyyli.fi

3295338-3

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille jälleenmyyntiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksille. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt toimitusehdot, tuotteiden hinnat ja sitoudut noudattamaan voimassa olevia toimitus- ja palautusehtoja.

Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat 

Tilauksia voi seurata Postin palvelun avulla.

  • Postin XS- paketti 5,90€.  Paketti toimitetaan vastaanottajan postilaatikkoon/luukkuun. Pakettia voi seurata seurantatunnuksella. Varmista että tuote mahtuu postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, ohjautuu paketti postiin ja takaisin myyjälle. Hyyli ei vastaa noutamattomien lähetysten postimaksusta.

  • Postin M-paketti 10,90€. Paketti toimitetaan Postin omiin noutopisteisiin ja paketti on noudettava noutopisteestä seitsemän päivän kuluessa saapumisesta.

  • Kirjaintaulun toimitus 22,90€

  • Ilmainen toimitus yli 70€ ostoksiin.

  • Tilaustyönä tehdyt taulut: toimitus sisältyy hintaan.

Toimitusaika

Valmiiden tuotteiden (korut & asusteet) toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotteen mukaan. Näet tarkemmat toimitusajat tuotesivuilta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 vuorokaiden vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupan tuotteille, pois lukien tilaustyöt. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkkauksessa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja myyntukuntoinen, muutoin hintaa ei voida hyvittää asiakkaalle. Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse. Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, se käsitellään alkuperäisen maksutavan mukaisesti ja rahat palautetaan asiakkaalle.  

Huomioithan, että tuotteet valmistetaan käsityönä. Kädenjäljen kuuluu näkyä tuotteissa, jolloin tuotteiden väreissä ja yksityiskohdissa voi olla eroavaisuuksia.  

Lunastamaton paketti

Toimitetun tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. Jos asiakkaan antama osoite on virheellinen ja paketti palautuu meille, perimme myös toimituskustannukset 

Ongelmatilanteet

Jos tuote on kadonnut tai viettunut kuljetuksen aikana, tulee sinun olla 14 päivän kuluessa yhteydessä: info@hyyli.fi.

JUHLAKUKAT KEHYKSIIN: OSTO- JA TOIMITUSEHDOT

Tuotteet ja hinnat

Prässättyjen kukkataulujen hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Tilaus ja maksaminen

Onnistuneen varauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus sekä varausmaksu.

Varausmaksu on suuruudeltaan 20% taulun hinnasta. Varausmaksu hyvitetään lopullisen laskun hinnasta. Taulun loppulasku lähetetään valmiin taulun mukana. 

Toimituskulut

Asiakas vastaa itse juhlakukkien toimittamisesta meille. Juhlakukkien lähetys maksaa noin 20€.

Marras-maaliskuussa (arvio) kukat olisi hyvä toimittaa Postin rahtina, sillä kukat eivät kestä kovaa pakkasta. Saat meiltä sähköpostiisi rahdin kertatilauslomakkeen lähetystä varten. Rahdin lisäpalveluksi tulee valita lämminkuljetus. Esimerkiksi 600km kuljetusmaksu tulee olemaan noin 70 euroa.

- Juhlakukat voi tuoda meille myös itse.

- Vinkki: kukat voivat kulkeutua myös juhlavieraiden mukana Ouluun.

- Valmiin taulun lähetyskulut kuuluvat taulun hintaan.

- Hyyli ei vastaa juhlakukkiin kohdistuneista mahdollisista vahingoista toimituksen aikana. 

Pakkausohjeet

Tarvitset kukkien pakkaamista varten ainakin pahvilaatikon, sanomalehtiä, talouspaperia ja pienen muovipussin. Saat tarkemmat kuvalliset pakkausohjeet sähköpostiisi.